Dit vind u bij De Banjaard

0
JAAR DE BANJAARD

De Lunch

Het eetcafé is 7 dagen in de week het gehele jaar geopend. Overdag kunt u bij ons terecht voor een heerlijke koffie en een lekkere lunch (zie lunchkaart). Tevens is het borreluurtje van ongeveer 16.00 tot 18.00 een gezellig item binnen De Banjaard.

Het Diner & Café

’s Avonds serveren wij tot ongeveer 21.00 diner met allerlei heerlijke gerechten (zie dinerkaart). Vooral in de weekenden verandert ons eetcafe na 22.00 in een gezellig café waar menig feestje gevierd kan worden.

Nieuwe Haven 23

4301 DJ Zierikzee

Telefoon: +31 111 41 25 28

Klik hier om te reserveren!

Het hele jaar door hebben wij verschillende evenementen. Bekijk onze agenda

Gratis parkeren in Zierikzee?

Buiten de stadswallen kunt u gratis parkeren op de Hoofdpoortstraat, dit is op 250 meter loopafstand van De Banjaard. Nieuw is het parkeerterrein bij de Stadsentree Havenpoort. Het terrein telt zo’n 330 parkeerplaatsen, waaronder ook voor bussen en campers. Beide parkeerplaatsen zijn op loopafstand van ons eetcafé. 

Feesten en partijen?

De thema feestjes met live muziek zijn hier een mooi voorbeeld van. Ook zijn we beiden helemaal gek van voetbal dus worden er veel wedstrijden live uitgezonden.

De Banjaard Biertje

Fotografie | Bas van Ast

Wie zijn de personen achter De Banjaard?

Wij zijn Simone en Camiel van Tiggelhoven en sinds 2006 eigenaar van Eetcafé De BanjaardSimone zwaait de scepter over de keuken en Camiel is verantwoordelijk voor alles wat met de bediening heeft te maken.

Fotografie | Bas van Ast

LAZY SUNDAY?

Lig je lekker op de bank en geen zin om te koken? Wij hebben altijd zin om te koken en staan voor jou klaar. Bel even naar +31 111 41 25 28 en geef de bestelling door!